Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Легалізація проституції. Приклад Індії
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Легалізація проституції. Приклад Індії

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Легалізація проституції. Приклад Індії - изображение 1
Попри те, що це явище існує тисячі років, в багатьох країнах суперечки стосовно легалізації с*ксу за гроші точаться й досі. Чому в сучасному світі така невизначеність в цьому питанні?
Як свідчить статистика, загальний світовий річний оборот с*кс-роботи складає близько 200 мільярдів доларів.
В свою чергу, противники легалізації акцентують на тому, що надання с*кс-послуг за гроші є негативним соціальним явищем і воно має бути викоренене.
Хоча, в країнах, де подібний бізнес контролюється з боку держави с*кс-робітники можуть працювати, як приватні підприємці, а також вступати у відносини трудового договору. До того ж, в них є доступ до соцпакетів в разі безробіття, медичного страхування, пенсійного забезпечення. Тобто адекватне ставлення з боку влади дає можливість робітникам с*кс-індустрії нормально працювати, чесно заробляти та бути повноцінними членами суспільства!
Хоча за логікою противників, якщо на інтим-бізнес накласти законодавче табу, буде простіше боротися, і є надія його позбутися.
Виникає питання, чи вдасться позбутися цього явища? А з іншого боку, як можна позбутися того, що є частиною існування? Того, що є нормальним проявом емоцій і бажань? Відповідь вочевидь зрозуміла! А ось чого дійсно треба позбутися, так це заіржавілих уявлень про нічних метеликів.
Аби уникнути неприємностей, які супроводжують незаконну торгівлю тілом, прогресивні в цьому питанні країни намагаються всіляко легалізувати інтим- бізнес.
У списку країн, де торгівля тілом за гроші узаконена - Індія. Трохи несподівано, але це так! Наприкінці травня поточного року Верховний суд країни офіційно визнав надання інтиму за гроші професією.
Суд зазначив, що людей, які працюють у цій індустрії, не повинні заарештовувати та переслідувати поліцейські. На думку судів, добровільна робота в даній сфері не є протизаконною.
У свою чергу, поліція зобов'язана забезпечувати конфіденційність відповідної категорії громадян і не оприлюднювати їх особисті дані.
Вже після прийняття документу, влада країни рапортує про успіхи легалізації с*кс-бізнесу.
Доречі, до прийняття вищевказаного закону індійські с*кс-працівники неодноразово влаштовували мітинги та демонстрації, під час яких вимагали легалізації своєї професії. Минулого року вони навіть оголошували голодування, яке згодом принесло свої плоди.
Легалізація с*кс-послуг за гроші, безпосередньо в нашій країні, призведе до зменшення кількості злочинів, полегшить медико-санітарний контроль, врятує учасників с*кс-процесу від шантажу і домагань.
Можливо для початку – треба виробити нові підходи щодо с*ксуального виховання підростаючого покоління? Можливо настав той час, коли в навчальних закладах крім одноразових кампаній, які проводяться медичними працівниками чи представниками служб молоді потрібно запровадити курс «Сексуальна культура», як це зроблено в багатьох країнах світу!? Може тоді у таких дорослих нарешті буде адекватне ставлення до свого тіла, з'явиться розуміння себе самого, своєї відмінності, а значить і прийняття відмінності інших? Поважати й признавати вибір тих, хто обрав для себе професію с*кс-працівника та того, хто користується інтим-послугами? Ось тоді можна казати про справжню свободу не лише зовні, а й у середині!

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Приклад Нідерландів
Легалізація проституції в Україні. Приклад Нідерландів 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Приклад легалізації у світі.
Легалізація проституції в Україні. Приклад легалізації у світі. 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції
Легалізація проституції 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг
Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг1 грн. 
Перейти к объявлению: Чи потрібна державі легалізація проституції?
Чи потрібна державі легалізація проституції?