Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Знизити попит чи легалізувати проституцію: що краще для України?
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Знизити попит чи легалізувати проституцію: що краще для України?

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Знизити попит чи легалізувати проституцію: що краще для України? - изображение 1
с*кс-індустрія входить в ТОП-11 стародавніх професій і в п’ятірку тих, які досі не втратили своєї актуальності на ринку праці. Щоправда ринок цей вимушений ховатися в тіні, принаймні в Україні, бо за словами відчайдушних моралістів – наше суспільство не готове визнати с*кс-бізнес, як звичайну професійну діяльність, яку можна законно реєструвати та навіть платити з неї податки у скарбницю. Утім, такі «моральні цінності» ніяк не впливають на попит, який був, є і буде. Це демонструє потік с*кс-туристів в Україну до початку повномасштабного вторгнення росії та те, що в цій галузі продовжують працювати понад 100 тисяч працівників.
Все ж одна країна в світі зуміла знайти важіль, який знижує попит на с*кс. Це Швеція. У 1999 році шведи запровадили таку собі «шведську модель», яка дозволяє вільно продавати с*кс за гроші. І о, диво – попит на інтим впав вдвічі! Принаймні, так кажуть самі шведи. Гадаєте охочі плати за дорослі розваги розгубилися з такої відвертої несподіванки? Ні! Вони злякалися. Бо логіка «шведської моделі» полягає в тому, що продавати с*кс можна, а от за купівлю с*ксуальних послуг світить щонайменше 6 місяців за ґратами або штраф. Та й агенціям з надання с*кс-послуг перекрили шлях законом про кримінальну відповідальність.
Окрім застосування «шведської моделі» с*кс-бізнес можна декриміналізувати, тобто скасувати кримінальне покарання за таку діяльність, але, як стверджують знавці це не допоможе уникнути насильства на робочому місці та й не знизить попит на ринку торгівлі людьми; можна й депеналізувати – усунути адміністративне покарання, яке нині діє в Україні, але лише для тих, хто продає с*кс осібно, без агенцій та роботодавців. А от, стосовно останніх, то їм за таку діяльність світить кримінальна відповідальність, тож депеналізація мало, що змінює. Утім, є ще й легалізація.
«Легалізувати означає скасувати покарання, юридично перекваліфікувати частини кримінально караних діянь. Це виведення с*кс-індустрії з тіні, коли держава регулює сферу с*кс-бізнесу. Це працювало б так само, як будь-яке підприємство, що сплачує податки. Усе, що регулює Трудовий кодекс, – це легалізація. Якби легалізували с*кс-бізнес, то це б означало: перше – агенції з надання с*ксуальних послуг дозволені, із цього всього сплачують податки, друге – у поліцію можна звернутися щодо порушення прав,» – розповідає юристка, директорка БО «Всеукраїнська ліга «Легалайф» Юлія Дорохова.
Саме легалізація с*кс-індустрії в Україні дозволить працівникам ескорту та їхнім роботодавцям працювати на законних підставах, бо лише закон здатен захищати права та свободи с*кс-робітників та карати ґвалтівників і торговців людьми.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Що би ще легалізувати?
Що би ще легалізувати? 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції. Що би ще легалізувати?
Легалізація проституції. Що би ще легалізувати? 
Перейти к объявлению: Чому необхідно легалізувати с*кс-бізнес під час війни?
Чому необхідно легалізувати с*кс-бізнес під час війни? 
Перейти к объявлению: Химич Сергій Іванович – корупціонер який працює в поліції
Химич Сергій Іванович – корупціонер який працює в поліції1 грн. 
Перейти к объявлению: Антени та антенні підсилювачі, антена дляТ2,
Антени та антенні підсилювачі, антена дляТ2,