Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг - изображение 1
Цена: 1 грн.

Візьмеш синю пігулку – і казці кінець. Ти прокинешся у своєму ліжку і повіриш, що все це лише сон. Візьмеш червону пігулку – і я покажу тобі, наскільки глибокою є кроляча нора (с).
Характерним є те, що вибір стати робітницею інтимних послуг дуже часто пояснюється великою мірою цією метафорою із кінофільму. І неважливо навіть, що за нею криється фактично: нестача коштів, бажання більшого комфорту чи збудження від самої думки спробувати цю професію. Тому що в основі – це завжди нововведення у власне життя, завжди незвіданий світ, котрий манить і лякає одночасно.
Як не дивно, але за результатами досліджень і статистикою, зовсім не примус є лідером причин, за яким обирають цей вид діяльності. У списку основних приводів для даної професії значиться свідомий вибір, в якому можна отримувати задоволення. Тобто ескорт елементарно подобається.
Але тут варто зробити чітке розділення між державно захищеним ескортом Заходу, де «жриці кохання» сплачують податки та користуються всіма правами приватного підприємця, і державами колишнього СНД. На наших територіях справді нерідкою причиною піти в таку професію спонукає необхідність утримувати себе, а іноді й дітей та батьків. Однак це, по суті, єдина різниця, котра стосується причин приходу до сфери інтимних послуг.
Оскільки такі речі, як любов до с*ксу, психологічне бажання приниження чи бажання комфортного життя можуть бути добре знайомими будь-якій людині, незалежно від країни проживання.
Цікаве дослідження проводилося у Швейцарії доктором психології Джастіном Лемільє. Серед його респондентів опинилися двісті «нічних метеликів», які розповіли про справжні причини свого вибору.
І, як ми і сказали, більшість (37,3%) обрали цю професію свідомо, і цілком нею задоволені. 28,5% не змогли знайти інші джерела прибутку; 26,4% таким чином підтримують сімейний бюджет; 24,4% почали таку діяльність, аби розплатитися з боргами.
Як бачимо, історії про жорстокий світ, де до ескорту приходять виключно шляхом примусу й приниження, є значно перебільшеними та розбиваються о стіну об’єктивних наукових досліджень.
У більшості ж своїй варто визнати: ескорт – і з психологічних, і з мотиваційних причин – точно така ж професія, як і всі інші, яку людина обирає за покликанням своїх внутрішніх поривів, абсолютно добровільно і від якої отримає задоволення. Саме це основа сфери інтимних послуг.
А тому давно варто розвінчати міф стосовно того, що «жриці любові» – люди завжди нещасні та обділені. Вже прийшов час зробити наше суспільство таким, в якому кожна людина могла би відчувати себе захищеною та доречною – із власним правом обирати ту трудову діяльність, яку вона вважає за потрібне.
Без легалізації же с*кс-індустрії це буде зробити просто неможливо. Наш соціум так далі і потерпатиме у середньовічних жорстокості, нетерпимості та недорозвиненості, які є зараз.
Тому коли звучать думки про те, що в ескорті є щось брудне та неправильне, варто б відповісти, що брудне – лише у головах і надрах нашого суспільства, яке стигматизує ті речі, за які людина не зобов’язана ані перед ким виправдовуватися.

Телефон: не указан

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції
Легалізація проституції 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. За чи проти?
Легалізація проституції в Україні. За чи проти?1 грн. 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Приклад легалізації у світі.
Легалізація проституції в Україні. Приклад легалізації у світі. 
Перейти к объявлению: Легалізація с*кс-послуг в Україні
Легалізація с*кс-послуг в Україні1 грн. 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції. Бельгійський досвід
Легалізація проституції. Бельгійський досвід