Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Легалізація проституції. Бельгійський досвід
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Легалізація проституції. Бельгійський досвід

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Легалізація проституції. Бельгійський досвід - изображение 1
Поговоримо про найстарішу професію у світі? Так, усе правильно, йтиметься про надання інтимних послуг за гроші та легалізацію цього ремесла.
Ось до прикладу ті країни, де с*кс-бізнес є узаконеним: Бельгія, Німеччина, Нідерланди, Данія, Бразилія, Нова Зеландія, Фінляндія, Індія, Угорщина, Латвія. Заглянемо до бельгійського досвіду легального ескорт-бізнесу. Саме Бельгія стала першою країною в Європі, яка офіційно декриміналізувала с*кс-роботу. Це надало безліч переваг як працівникам с*кс-індустрії, так і їх клієнтам, а також державі в цілому.
Відомо, що робота в сфері інтимних послуг за гроші існує на території сучасної Бельгії ще з часів середніх віків. У 1844 році с*кс-робітникам видавали посвідчення особи і вимагали проходження медичних оглядів двічі на тиждень.
Доопрацьовані законодавчі бази захищають як інтим-надавачів, так і їхніх клієнтів. Ось до прикладу, на державному рівні розроблено чимало програм, в яких обумовлюються такі проблеми як запобігання та захист від хвороб, що передаються статевим шляхом. При цьому, згідно з законом у Бельгії є досить багато заборон, пов'язаних із с*ксом за гроші. Наприклад, ті самі заклади, де надають інтимні послуги, офіційно заборонені, але органи нагляду ставляться до них досить толерантно.
Таким чином с*кс-працівники користуються всіма правами громадян, які працюють, включаючи право на пенсійне забезпечення. Тобто їхня безпека та здоров'я повністю захищені законом, а податки з чималих заробітків платяться справно. В країні налічується 20 000 нічних метеликів, які чітко й без зволікань сплачують податки, поповнюючи держскарбницю.
Ще у 2015-му році Національний банк Бельгії оцінив оборот сфери с*ксуальних послуг у 840 мільйонів євро.
У країні навіть, заклади, що надають інтим-послуги вишукані, різноманітні, а іноді і здатні вразити уяву – як, наприклад, знаменитий хайтек-с*кс-заклад House of Pleasure, який є мекою для с*кс-туристів зі всього світу.
У той же час, ескортниці можуть обирати де працювати: вдома або на орендованій квартирі. При цьому дівчатам не забороняється пропонувати свої послуги на вулицях, щоправда, з одним «але». Жінкам найсуворіше заборонено носити зухвалий одяг і приймати с*ксуальні пози, залучаючи перехожих. Для порушниць передбачено штраф - 120 євро.
Що ж стосується нашої держави, то поки що нелегальність інтим-бізнесу грає на руку лише криміналітету та корупціонерам, залишає держбюджет без вагомих внесків, а українські ескортниці так і залишаються поза правового, соціального, додаткового медичного захисту та гідних умов праці. І тут постає цілком розумне питання: якщо цей вид бізнесу існував, існує і буде існувати, чому ж держава не хоче отримати з цього користь, легалізуючи його?

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції
Легалізація проституції 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг
Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг1 грн. 
Перейти к объявлению: Чи потрібна державі легалізація проституції?
Чи потрібна державі легалізація проституції? 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні - запит суспільства
Легалізація проституції в Україні - запит суспільства 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції. Насильство в с*кс-індустрії: як його зупинити?
Легалізація проституції. Насильство в с*кс-індустрії: як його зупинити?