Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Що би ще легалізувати?
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Що би ще легалізувати?

Предыдущее объявление Следующее объявление
Киев и Область / Украина

Що би ще легалізувати? - изображение 1
Нещодавно українська влада прийняла рішення все ж таки легалізувати медичний канабіс. Хоча розмови навколо цієї теми підіймалися ще з 2020-го року, законопроект уряд подав лише через рік і ось нарешті. Та українська історія знає чимало прикладів, коли рішення, яке може посприяти розвитку країни і допомогти людям, відкладають на якусь, припалу пилом, поличку.
Так відбулося і з законопроектом про легалізацію ігорного бізнесу. Урядовці ніби вередлива дитина – то хотіли дати хід законопроекту, то знову відправляли на доопрацювання, де він міг знаходитись по кілька тижнів і місяців без будь-яких змін. Але врешті-решт, його прийняли. А ось про результати треба докладніше.
Якщо про гроші (які поповнили казну нашої держави), то числа наступні: протягом перших 9 місяців за продаж ліцензій вдалося заробити близько 1,3 мільярди гривень. До кінця 2021-го ця цифра зросла до позначки 1,7 мільярди. Та окрім цього є речі, про які задумуєшся не одразу. Окрім додаткових коштів легальний гральний бізнес приніс розвиток державі. А саме таких сфери: інфраструктури (за рахунок того, що відкривається багато наземних закладів, вони вкладають кошти у перетворення території навколо), суміжних сфер –(наприклад, готельно-ресторанний бізнес, якому легалізація допомогла розширити клієнтську аудиторію), медицини, освіти, культури, науки та спорту (зокрема, багато компаній стають офіційними спонсорами спортивних та культурно-масових заходів), благодійності (учасники ринку азартних послуг спрямовують частину виручених коштів у різні благодійні фонди або створюють власні), ринку праці (разом з легалізацією гральної сфери з'явилися додаткові робочі місця, які зайняли представники різних професій).
Здається, треба зайнятися легалізацією усіх підпільних бізнесів, особливо у цей час, коли державний бюджет – це інструмент боротьби за Україну і її народ. Наприклад можна взяти сферу інтимних послуг, яка користується попитом і проквітає у всьому світі. Причому, вона вже була легалізована в нашій країні, щоправда до 2010-го року. Після цього усі гроші заробляються, не приносячи у казну нічого. А це не абищо, а багатомільярдний обіг коштів, який може працювати на благо країни. Можна привести приклад Угорщину, Німеччину, Латвію, які обрали шлях легалізації інтимних послуг. Напевно, керуючись міркуваннями, що ніяка заборона не утримає людину від того, аби отримати задоволення. До того ж, контроль держави зможе зробити цей бізнес більш цивілізованим, безпечним для обох сторін (надання і отримання послуг) і забезпечить державі солідні податкові відрахування.
Тож, як ви гадаєте, чи потрібно нарешті легалізувати сферу інтимних послуг і вивести мільярди з тіні?

Телефон: 0661111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції. Що би ще легалізувати?
Легалізація проституції. Що би ще легалізувати? 
Перейти к объявлению: Знизити попит чи легалізувати проституцію: що краще для України?
Знизити попит чи легалізувати проституцію: що краще для України? 
Перейти к объявлению: Чому необхідно легалізувати с*кс-бізнес під час війни?
Чому необхідно легалізувати с*кс-бізнес під час війни?