Объявления kievboard.comУслугиПрочие услугиОбъявление ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
    Услуги для бизнеса
    Партнеры по бизнесу
    Полиграфия, реклама
    Юридические услуги
    Финансовые
    Бухгалтерия, аудит
    Туризм, визы
    Торжества, развлечения
    Питание
    Видео и фотосъемка
    Красота, здоровье
    Услуги для животных
    Частные уроки, курсы
    Семинары, тренинги
    Интернет и компьютеры
    Строительство, ремонт
    Бытовой ремонт
    Перевозки
    Швейное дело
    Производство
    Охрана
    Магия, гадание и экстрасенсы
    Психология
    Прочие услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України - изображение 1
ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України - изображение 1ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України - изображение 2ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України - изображение 3
Цена: 70 грн.
Торг возможен

ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО 2018 - Історія України.

С. О. Ганаба
Історія України. Збірник тестових завдань. Тематичний контроль.
30 варіантів для підготовки (900 тестових завдань)
Кам’янець-Подільський : Аксіома, 2018. – 140 с.

Доставка по Украине Новой Почтой.
Оплата при получении или
на карту ПриватБанка.

ISBN 978-966-496-422-4

У посібнику запропоновано тестові завдання з історії України (від найдавніших часів до нашого часу), які дають змогу здійснити перевірку знань та умінь учнів із цього курсу. Тести укладено відповідно до чинних програм загальноосвітніх нав­чальних закладів. Посібник призначений для підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з цієї дисципліни, а також для поурочної роботи.

Зовнішнє незалежне оцінювання – це своєрідна реакція на потребу суспільства визначити рівень знань випускників і надати можливість вищим навчальним зак­ладам обирати найкращих абітурієнтів. Підготовка до цього типу оцінювання передбачає системну й кропітку роботу, суттєва роль у якій відводиться тестовим тренуванням.

Пригадати вивчене за шкільними підручниками, потренуватися у розв’язуванні тестових завдань у форматі ЗНО, підвищити рівень сформованості навичок та предметних компетентностей відповідно до освітнього стандарту допоможе цей посібник. Він є першою частиною комплексної підготовки абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Завдання посібника орієнтовані на поточну перевірку рівня засвоєння знань з основних тем курсу історії України. Ці завдання охоп­люють змістові стрижневі лінії історичних тем і рівень оволодіння предметними вміннями.

Наступним етапом підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання є визначення рівня сформованості в абітурієнтів низки предметних компетентностей – просторової, хронологічної, інформаційної, мовної, логічної, аксіологічної, герменевтичної тощо. Дуже цінним, з огляду на компетентнісну зорієнтованість історичної освіти, є використання в посібнику завдань, що передбачають роботу з текстовими та візуальними джерелами. У структурі другого посібника реалізовано принцип побудови тренувальних тестових завдань за предметними вміннями, а саме: встановлювати відповідність між одиничними фактами і типовими загальними явищами, групувати факти за вказаними ознаками, давати визначення історичних понять і термінів, розпізнавати й описувати історико-культурні пам’ятки, відбирати факти, пов’язані з характеристикою історичних осіб, тощо.

Завершальним етапом комплексної підготовки абітурієнтів є розв’язування низки тренувальних тестів, що охоплюють увесь програмний матеріал із курсу історії України. Третій посібник містить низку тренувальних тестових варіантів, що складаються з усіх типів завдань, які використовує Український центр оцінювання якості освіти для перевірки знань та рівня сформованості історичних компетентностей абітурієнтів: завдання з однією правильною відповіддю, завдання множинного вибору, завдання на встановлення відповідності, завдання на встановлення хронологічної послідовності, завдання на розпізнавання історико-культурних пам’яток, світлин і плакатів, аналіз текстової інформації, історичних явищ та понять тощо. У посібнику багатоваріантність і різноплановість завдань скомпоновано з дотриманням основної методичної вимоги – від простих завдань до складніших. Варіанти завдань підібрано коректно, кожне з них перевіряє не лише зазначену предметну компетентність (хронологічну, герменевтичну чи просторову), а й інші (логічну, інформаційну тощо). Виконання тестових завдань дає можливість ознайомити абітурієнтів із типовими конструкціями тестів, зрозуміти їх структуру й належно підготуватися до виконання тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання.

Зауважимо, що виконанню тестових завдань повинно передувати ґрунтовне повторення теоретичного матеріалу. Збірник має універсальний характер і може також використовуватися педагогами для поурочної роботи, складання завдань на уроки узагальнення знань.

Успіхів і терпіння!

Перечень остальных изданий: https://goo.gl/7pbXsZ

Есть Viber: 0675621331 - звоните, пишите - заказывайте!

Телефон: 0675621331; 0999875213
web адрес: www.aksioma.org.ua

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Прочие услуги
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Відмова персони (особи)від громадянства УКРАЇНИ70 грн. 
Про відмову персони (особи) від громадянства УКРАЇНИ100 грн. 
Перейти к объявлению: Допомога студентам і школярам у написанні, напишемо рабрту будь-якої складності
Допомога студентам і школярам у написанні, напишемо рабрту будь-якої складності150 грн. 
Перейти к объявлению: Ми виконуємо різні роботи з цих предметів
Ми виконуємо різні роботи з цих предметів200 грн. 
Перейти к объявлению: Smart Field Days - Дні розумного поля, 15-19 серпня 2018, Немішаєво
Smart Field Days - Дні розумного поля, 15-19 серпня 2018, Немішаєво