Объявления kievboard.comУслугиЮридические услугиОбъявление Закордонний паспорт в Києві за 3 дні
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
    Услуги для бизнеса
    Партнеры по бизнесу
    Полиграфия, реклама
    Юридические услуги
    Финансовые
    Бухгалтерия, аудит
    Туризм, визы
    Торжества, развлечения
    Питание
    Видео и фотосъемка
    Красота, здоровье
    Услуги для животных
    Частные уроки, курсы
    Семинары, тренинги
    Интернет и компьютеры
    Строительство, ремонт
    Бытовой ремонт
    Перевозки
    Швейное дело
    Производство
    Охрана
    Магия, гадание и экстрасенсы
    Психология
    Прочие услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Закордонний паспорт в Києві за 3 дні

Предыдущее объявление Следующее объявление
Киев и Область / Украина

Закордонний паспорт в Києві за 3 дні - изображение 1
Цена: 2 000 грн.

Що може бути простіше, ніж просто прийти в паспортний стіл, або міграційну службу, або якийсь приватний сервіс, який має право приймати документи на оформлення та подати пакет документів на оформлення в Києві закордонного паспорта. Ось тільки відразу потрібно врахувати, що зі ажіотажем, що склався останнім часом на оформлення закордонних паспортів, по всій країні є черги, а електронний запис можливий лише через місяць. Та й стояти в чергах, щоб отримати талончик день у день на оформлення закордонного паспорта, так собі перспектива.
Центр прописки та реєстрації Києва допоможе терміново оформити закордонний паспорт у Києві за три дні без стояння в чергах, у зручний для заявника час, та за цілком доступною ціною. Причому, без будь-яких затримок і бюрократичної тяганини з нашого боку.
Вам необхідно лише зателефонувати нам, відповісти на кілька запитань та забронювати час Вашого візиту до нас на прийом документів на оформлення закордонного паспорта у Києві. Решту рутинної роботи зроблять співробітники нашого юридичного Центру.
Для оформлення послуги закордонного паспорта у Києві за три дні, від заявника необхідно надати внутрішній паспорт громадянина України (чинний), податковий номер (код), і якщо були раніше оформлені закордонні паспорти, то надати їх. Якщо закордонні паспорти вже не дійсні, тобто вийшов термін дії, то їх можна залишити вдома.
Якщо необхідно оформити закордонний паспорт дитині до 12 років, то необхідна присутність одного з батьків з документами на себе, а на дитину потрібно взяти лише оригінал свідоцтва про народження та фотографію встановленого зразка на білому тлі. Якщо у дитини є раніше оформлений закордонний паспорт, то надається і вона, якщо є податковий номер, необхідно на оформлення захопити і її.
У випадку, якщо дитина старша 12 років, то її присутність на оформленні послуги закордонний паспорт у Києві обов'язкова, а ось фотографія вже не потрібна. Інші документи такі самі як і у випадку з дитиною до 12 років.
Для дітей віком від 14 років необхідно надати АйДі картку (внутрішній паспорт громадянина України), податковий номер, свідоцтво про народження. Обов'язкова присутність одного із батьків зі своїми документами, що засвідчують особу.
Для дітей віком від 16 років, послуга оформлення закордонного паспорта в Києві за 3 дні, надається без присутності батьків, на рівні з дорослими громадянами України. Закордонний паспорт з 16 років видається на десять років.
Якщо громадянин України, внутрішній паспорт якого був оформлений на територіях, які не підконтрольні Україні, захоче оформити закордонний паспорт за три дні, то це може бути досить проблематичним, оскільки заявник може не пройти перевірку на встановлення особи. Це тому, що з цієї категорії населення, небули збережені дані їхніх внутрішніх паспортів, дані залишилися на пограничних територіях. У таких випадках, для підтвердження особи громадянина, потрібне надання додаткових офіційних документів заявником, які допоможуть підтвердити особу заявника, проте для цього потрібні додаткові витрати часу, і саме тому вкластися в три рядки для оформлення закордонного паспорта, може бути не реальним. Однак, навіть якщо додаткові документи, надані заявником, не допоможуть встановити особу людини, то можна привести кількох родичів у відділення Міграційної служби, які зможуть підтвердити, що знають заявника і документально зможуть довести свою спорідненість з ним, то шанси успішно оформити закордонний паспорт у Києві, суттєво зростуть.

Телефон: +380957370804
web адрес: xn--80apgoebfl.in.ua/ua/zagranpassport
Автор объявления: Юрий Никонов

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Юридические услуги
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Закордонний паспорт без черги
Закордонний паспорт без черги 
Перейти к объявлению: Закордонний паспорт без особистої присутності
Закордонний паспорт без особистої присутності 
Перейти к объявлению: Юридична допомога в Києві.
Юридична допомога в Києві. 
Перейти к объявлению: Правова допомога в Києві.
Правова допомога в Києві. 
Перейти к объявлению: Юридичні консультації в Києві.
Юридичні консультації в Києві.