Объявления kievboard.comЗнакомстваон ищет еёОбъявление Познайомлюсь з дівчиною з України
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
    дружба
    он ищет её
    она ищет его
    он ищет его
    она ищет её
    лёгкие отношения
Разное
 


Познайомлюсь з дівчиною з України

Предыдущее объявление Следующее объявление
Киев и Область / Украина

Познайомлюсь з дівчиною з України - изображение 1
Познайомлюсь з дівчиною з України - изображение 1Познайомлюсь з дівчиною з України - изображение 2Познайомлюсь з дівчиною з України - изображение 3
Я маю на ім'я Петро, мешкаю в західній Польщі біля Познані в лісистій місцевості, де повно озер. Я добре знаю російську мову, також повністю розумію українську, білоруську і інші слов'янські мови. Маю розплідник декоративних дерев. Я проектую також виконую сади. Додатково я вирощую персидських хортів, дуже заангажований у виставках собак і гонках хортів в Польщі і інших країнах. Моє хобі то старі парки, дерева, географія, архітектура і історія. Улюблена країна то Чеська Республіка, часто в ній буваю і мабуть там поселюся. Різьблю по дереву мото пилами Індіанські тотеми також староскандинавські мотиви і звірів. Я є кавалером, не маю дітей ані дружини. Часто публічно я займаюся справами, пов'язаними з охороною природи і прав людини. Я знаний і відомий в місцевій спільноті. Я не релігійний і тримаюся далеко від всіляких релігій і ідеології. Я маю вищу освіту і широкий світогляд, люблю розмовляти, люблю людей, люблю сміятися і жартувати.
Мої фото були зроблені восени минулого року, я маю 185cm зросту і 80 кг ваги.
Загалом, це є матримоніальне оголошення і оголошення про роботу, бо я потребую життєвого партнера, який має бути партнером у всьому що я роблю, повірений, довірена особа і підпора в справах, а життя вдвох є тяжкою щоденною роботою, яка вимагає такту і культури.
Шукаю: цікавої і гарної дівчини, представницької, худорлявої, без дітей, освіченої, культурної, люблячої собак, коней, ліс, тварин. Готової вести зі мною файний бізнес повний дерев, рослин і цікавих тварин. Бажана освіта з огляду на діяльності, яку я веду: сільське господарство, ветеринарія, садівництво або щось подібне, але то не є основна вимога. Необхідне є натомість відчуття гумору і відчуття реальності, емоційна стабільність і комунікабельність. Життя зі мною буде завжди пов'язано з численними контактами з людьми, клієнтами на рослини, виставками собак, гонками хортів, виїздами до старих парків і контактами з людьми, що ведуть розплідники в Польщі і інших країнах. З огляду на те, я шукаю когось респектабельного, інтелігентного і комунікабельного.
Щодо мови, я не вимагаю знання польської, але з бажанням навчитися польської і мабуть чеської мови, яку я обожнюю. Бажане знання англійської або німецької.
Більше інформації в листуванні, я зазначаю, що не відповідаю на всі мейли, а тільки на обрані. У осіб, до яких я не відізвуся, дуже прошу вибачення і розуміння.
Poznan, Polska
[email protected]
Piotr W.

Телефон: +48 602805672

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию он ищет её
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Познайомлюсь з дівчиною для.... 
Познайомлюсь з дівчиною для спільного проведення часу. 
Познайомлюсь з дівчиною 
Познайомлюсь с дівчиною с Києва от 29-39 для взаімних встречь 
Познайомлюсь з дівчиною до 40 років для с/с