Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Легалізація проституції. Насильство в с*кс-індустрії: як його зупинити?
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Легалізація проституції. Насильство в с*кс-індустрії: як його зупинити?

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Легалізація проституції. Насильство в с*кс-індустрії: як його зупинити? - изображение 1
46,6% с*кс-працівників зазнавали насилля під час надання своїх платних послуг – це дані досліджень в Україні, де с*кс-бізнес продовжує працювати в тіні, де говорити про цю діяльність чомусь незручно, втім саме її узаконення зможе покласти край приниженням, побиттям, зґвалтуванням, погрозам і летальним випадкам, які не рідко трапляються за лаштунками стародавньої професії.
Так, як говорити в голос про послуги інтимного характеру, як про свідомо обрану професію не прийнято, відповідно самим працівникам не заведено скаржитися на небезпечні умови праці, а це зелене світло для ґвалтівників, збоченців та вбивць! Тож поки у працівників ескорту не з’являться права вони залишатимуться в небезпеці. Легалізація с*кс-індустрії в Україні може суттєво змінити цю ситуацію, бо посягання на життя та здоров’я с*кс-працівника стане кримінальним злочином за який доведеться відповідати перед законом.
Розглянемо спочатку успішний приклад декриміналізації с*кс-роботи у Новій Зеландії. с*кс-працівники розповідають, що декриміналізація їхньої діяльності поліпшила стосунки з поліцією, а це своєю чергою призвело до збільшення почуття безпеки. В цій країні працівники ескорту захищені законодавством про зайнятість і якщо роботодавець порушить їхні права, вони зможуть подати на нього до суду. Важливо, що у Новій Зеландії попит на професію не виріс, відповідно зменшилася торгівля людьми.
Дозволена та контрольована державою с*кс-робота у Німеччині, Угорщині, Нідерландах, Австрії та Латвії. Між с*кс-працівниками та їх роботодавцями укладають трудовий договір. В цих країнах є й профспілки с*кс-робітників, які контролюють дотримання прав працівників ескорту. Також с*кс-робітники платять податки та проходять щорічні медогляди. Завдяки такому підходу рівень злочинності впав, зменшилась кількість випадків торгівлі людьми та насильства. Наприклад, у Нідерландах «поява легальної зони для надання послуг інтимного характеру на вулиці» сприяла зменшенню кількості зареєстрованих випадків с*ксуального насильства і зґвалтувань на 30%-40 % лише упродовж перших двох років. Варто зазначити, що місце роботи с*кс-працівника у Нідерландах, обладнано "сигнальною кнопкою" на випадок екстрених ситуацій.
У американському штаті Род-Айленд між 2003 і 2008 роками, після легалізації с*кс-бізнесу на 30% знизилася кількість випадків насильства щодо працівників, які надають інтимні послуги за гроші.
Україна може успішно перейняти досвід однієї з країн, де с*кс-послуги давно узаконили, для цього необхідно змінити не лише деякі пункти в законодавстві, але й врегулювати дотичні до цієї галузі сфери, в першу чергу діяльність правоохоронних органів, яким потрібно буде навчитися захищати працівників ескорту від насилля з боку клієнтів та роботодавців. Зміни доведеться внести в медичну та соціальну сфери, бо турбота про здоров’я та психологічна підтримка необхідні працівникам с*кс-індустрії, щоб усвідомити свою людську цінність і вже тоді на законодавчому рівні відстоювати свої права та не допускати проявів насилля у роботі.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Чи нормально користуватися ескорт-послугами?
Легалізація проституції в Україні. Чи нормально користуватися ескорт-послугами? 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. За чи проти?
Легалізація проституції в Україні. За чи проти?1 грн. 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції
Легалізація проституції 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг
Легалізація проституції в Україні. Легалізація інтимних послуг1 грн. 
Перейти к объявлению: Чи потрібна державі легалізація проституції?
Чи потрібна державі легалізація проституції?