Объявления kievboard.comЗнакомствалёгкие отношенияОбъявление Легалізація проституції в Україні. Розглянемо приклад Греції
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
    дружба
    он ищет её
    она ищет его
    он ищет его
    она ищет её
    лёгкие отношения
Разное
 


Легалізація проституції в Україні. Розглянемо приклад Греції

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Легалізація проституції в Україні. Розглянемо приклад Греції - изображение 1
Поговоримо про актуальну, але зовсім не нову тему? Ескорт-послуги або надання інтиму за винагороду та легалізацію даного виду бізнесу і як держава може виграти зробивши даний крок.
Давайте зазирнемо до Греції та дізнаємося історію та сучасний стан с*кс-бізнесу в цій державі. Легендарному законодавцю Солону приписують створення в Афінах державних громадських будинків, так званих "дикторіонів" з регульованими цінами на надання інтимних послуг.
Представники різних статей по-різному були залучені до цього бізнесу: с*кс-надавачами були як жінки різного віку, так і молоді чоловіки, але клієнтами переважно були тільки чоловіки.
А яка ж ситуація з еро-бізнесом сьогодні? На сьогоднішній день, інтим-бізнес у Греції дозволений і регулюється з боку держави.
Ще у 1999 році грецька влада вирішила ввести в дію закон про легалізацію еро-бізнесу. Він також свідчив й про те, що всі будинки з надання інтиму повинні мати відповідні дозволи, а ті, хто надає еро-послуги обов'язково має сплачувати податки.
Нічним метеликом можуть бути незаміжні особи старше 18 років, які повинні мати право жити та працювати в Греції. Крім того, звісно, дівчата не повинні мати інфекції, що поширюються у результаті с*ксуальних контактів. Крім того працівники не мають страждати на психічні захворювання, не повинні знаходитись у наркозалежності і мати судимості за вбивство, звідництво, дитячу порнографію, торгівлю, пограбування або шантаж. Тобто досить продуманий та серйозний підхід до дрібниць.
Перед тим, як пропонувати послуги інтиму, вони повинні зареєструватися в місцевій префектурі та мати при собі медичну картку, яка оновлюється кожні два тижні.
Доречі, с*кс за винагороду це досить непогане джерело доходу для країни.
У Греції публічні будинки є дозволеним видом бізнесу, у якому працюють десятки тисяч осіб, а оборот цього бізнесу у державі оцінюється в 800 млн. євро.
Закон і Указ президента забороняє як торгівлю людьми з метою с*ксуальної експлуатації, так і примусову працю, і передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Також не законними є сутенерство та звідництво.
Крім того, заклади з надання еро-послуг повинні знаходитись на відстані не менше 200 метрів від громадських будівель.
А тепер повернемося до нашої країни і запитаємо, чому в Україні ще й досі немає визначеності у цій галузі бізнесу? Чому не легалізувати еро-сегмент у нашій державі, як це зробили інші країни, причому десятки, якщо не сотні років тому? Адже легалізація надасть нічним метеликам соціальний захист, зкоротить корупцію у правоохоронних органах, що "кришують" с*кс-бізнесу, а також покращить санітарно-гігієнічну ситуацію із захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Крім того це відкриє додаткове джерело надходжень до бюджету країни, що досить вагомим плюсом.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию лёгкие отношения
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Легалізація проституції в Україні, як моральний вибір
Легалізація проституції в Україні, як моральний вибір 
Перейти к объявлению: Вплив легалізації проcтитуції на охорону здоров'я
Вплив легалізації проcтитуції на охорону здоров'я