Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Легалізація с*кс-послуг, як ще одне джерело доходу в бюджет України
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Легалізація с*кс-послуг, як ще одне джерело доходу в бюджет України

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Цена: 1 грн.

Війна потребує грошей. Нині українці щодня «донатять» на потреби армії, а країни заходу та Америка надають зброю та кошти для боротьби з росією. Утім, є ще одне джерело звідки можна було б витягнути кошти для наближення нашої перемоги. Це сфера надання інтимних послуг, яка активно продовжує працювати в тіні.
Ми вже писали про те, що за добу правоохоронці, які покривають нелегальний с*кс-бізнес загалом заробляють близько 200 тисяч доларів. Тим часом вартість однієї високоточної ракети HIMARS – 150 тисяч доларів. Отже, цих коштів не лише вистачить на одну ракету, з них залишиться ще 50 тисяч доларів на бойові автомобілі чи інше обладнання для успішної боротьби з ворогом.
Звісно легалізація с*кс-індустрії не дозволить спрямовувати щодня 200 тисяч доларів у бюджет країни. Втім, як раніше повідомляв УНІАН, від легалізації проституції бюджет України може отримати більше, ніж від «Укрзалізниці».
Ми можемо порахувати приблизну кількість грошей, яку бюджет України отримає, якщо послуги с*ксуального характеру таки узаконять.
Згідно з соціологічними дослідженнями, в Україні працюють понад 100 тисяч ескортниць, одначе експерти стверджують, що набагато більше. Сюди входять і працівники агенцій з надання с*ксуальних послуг і ті, хто продає своє тіло на узбіччі чи де інде, працюючи на себе. Виходить, що це 100 тисяч робітників, які уникають податку, але вимушені платити правоохоронцям, які покривають їхню діяльність. Сюди ж входять салони еротичного масажу , які не надають інтимних послуг, але справно виконують еротичну частину.
У 2015 році у Верховній раді вже був законопроєкт про легалізацію с*кс-індустрії в Україні. Він розглядав працівників ескорту, як фізичних осіб-підприємців, які надають послуги інтимного характеру на платній основі. Згідно з законом, такі послуги можуть надаватися як фізичними особами, так і організаціями.
Зробимо мінімальні розрахунки. Уявімо, що ці 100 тисяч осіб оформили ФОП першої групи. Нині, через війну в Україні ФОП першої та другої групи звільнений від податку Єдиний Соціальний Внесок у розмірі 1430 грн. Платити щомісяця довелося б лише по 248,10 гривень. Для ескортниці, яка за одну послугу може заробити 100-200 доларів, сума виглядає смішною.
А тепер помножмо 100 тисяч на 248,10 гривень. Виходить близько 25 мільйонів гривень. Переводимо в долари за курсом 36,74 гривні та маємо понад 680 тисяч валюти. Переводимо валюту в ракети й маємо 4 високоточні HIMARS і ще 80 тисяч доларів на озброєння чи інші потреби збройних сил. І це, нагадую, мінімальні розрахунки.
Юристи стверджують, що легалізація с*кс-послуг важкий бюрократичний процес, адже доведеться змінювати окремі положення в Конституції України та прописувати нові кведи для того, щоб була можливість оформити підприємницьку діяльність. Але, правозахисна організація Аmnesty International наголошує на декриміналізації с*ксуальних послуг. Вона переконана, що усі без винятку працівники с*кс-індустрії повинні бути суб’єктами права, тобто тими, хто працюватиме за законом і кого цей закон захищатиме.
Отже, ми дійшли висновку, що легалізація с*кс-бізнесу знизить витрати працівників ескорту на незаконне покривання своєї діяльності, захистить їх на правовому рівні та спричинить потік додаткових надходжень в бюджет.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Легалізація с*кс-послуг, як ще одне джерело доходу в бюджет України1 грн. 
Перейти к объявлению: Як змінити ставлення людей до ескорт-послуг? Легалізація проституції в Україні
Як змінити ставлення людей до ескорт-послуг? Легалізація проституції в Україні 
Перейти к объявлению: Чи потрібна державі легалізація проституції?
Чи потрібна державі легалізація проституції? 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції
Легалізація проституції 
Перейти к объявлению: Легалізація с*кс-послуг в Україні
Легалізація с*кс-послуг в Україні1 грн.