Объявления kievboard.comРазноеподарю, обменяюсьОбъявление Харківські наслідувачи «руського миру»
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Харківські наслідувачи «руського миру»

Предыдущее объявление Следующее объявление
Харьков и область / Украина

Харківські наслідувачи «руського миру»
Надвечір, у приміщення, де ведеться законна підприємницька діяльність, уриваються люди, які влаштовують так званий обшук. Без попереджень, одразу ж відрізають світло й з ліхтариками продовжують це безглуздя. Принижують співробітниць, віднімають засоби зв’язку, не пускають адвокатів. Мабуть ви вирішили, що це рашисти потрапили до Харківа? Аж ніяк, то поліціянти так «вправно» працюють, відкрито погрожуючи та наводячи жах на оточуючих.
Лише тільки уявіть, сьогодні, коли країна запекло бореться із зовнішнім ворогом, ворог внутрішній активно завдає моральних та фізичних стусанів українському бізнесу. Отже, що ж сталося насправді? 15-го грудня, о 16.30 до субарендаторів території, на якій ведеться господарська діяльність вриваються слідча група, оперативний підрозділ, прокурор і з галасом вимикають світло.
Після цього усіляко залякують співробітниць, віднімають особисті речі, стільникові, виносять побутову техніку і навіть меблі, а також усі гроші, що там були. На питання працівників чи все, що вилучили, було внесено до протоколу про обшук, перевертні у погонах кидають, що нічого не збираються вносити, мовляв це бойовий трофей?! Таким чином робітники залишились без грошей і навіть елементарно не мали змоги піти придбати продукти харчування, адже «справжні копи» відібрали буквально усе! Як вам така зразкова поведінка захисників правопорядку?
Далі – більше, коли у двері гучно стукає адвокат і дівчата благають впустити його, прокурор відмовляється, бо виявляється, що то лише їм здається і там нікого немає. Ото вже нахабство 80-го левела. Ось такий привіт із буремних 90-х, справжній рекет під назвою «згадати усе»! І все це відбувається через те, що роботодавець не «золотить ручку» силовикам, які, здається, геть забули про свої справжні обов’язки, не говорячи про честь і гідність.
А між тим, усі робітники офіційно оформлені, а керівник завчасно сплачує податки. Ба більше, регулярно перераховує чималі кошти на ЗСУ. Але виявляється, що то зовсім неважливо, коли ті, хто повинні тебе захищати, активно кривдять, заважаючи працювати.
Таке зухвале поводження представників внутрішніх органів лякає і спантеличує одночасно. Складається враження, що у правоохоронних структурах вважають себе всемогутніми володарями доль, що безкарно можуть коїти казна-що, розуміючи, що їм ніхто не стане на заваді. Уявивши себе на верхівці харчового ланцюжка, так звані захисники закону розраховують, що всі учасники подій будуть мовчати та йти, мов те ягня на заклання. Аж ніяк! Саме тому у наступних матеріалах ми оприлюднимо імена та прізвища тих, хто так затято наслідує руський мир. Країна повинна знати своїх "антигероїв" в обличчя. Та і взагалі, після такої поведінки, ще слід перевірити цих "служителів Феміди" більш ретельно. Адже так поводитися можуть лише представники п'ятої колони, простіше кажучи колаборанти, тому лячно довіряти безпеку міста таким горе-поліцейським!

Телефон: +380660000000

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию подарю, обменяюсь
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Авторский тур по миру от Lyapatravel5 грн.