Объявления kievboard.comРазноеобщество, путешествияОбъявление Корисний досвід легалізації проституції від європейських країн
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
    интернет
    признания
    курьезы
    общество, путешествия
    спорт, партнеры по спорту
    обмен знаниями
    группы, музыканты, djs
    события, тусовки
    папарацци
    потерянные связи
    бюро находок
    подарю, обменяюсь
 


Корисний досвід легалізації проституції від європейських країн

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Корисний досвід легалізації проституції від європейських країн - изображение 1
Боротися з ринком наданням с*кс-послуг – це, як розганяти хмари руками з вигуками “геть із мого міста!”.
Деякі впевнені, що його легалізація – це ганебне рішення, яке призведе до деградації суспільства, всеосяжної розпусти, руйнування моральних норм. Дехто переконаний, що узаконення надасть певні переваги. До прикладу: покращення економічного становища держави, за рахунок поповнення бюджету від податків, які сплачуватимуть учасники отримання й надання інтиму.
Проте, на сьогоднішній день в нашій країні с*кс-бізнес є одним з найуспішніших сегментів тіньової економіки.
Чому так? І чи зміниться ситуація стосовно виходу інтим-бізнесу з тіні? Звернемося до досвіду легалізації с*кс-індустрії в європейських країнах.
У Європі найбільший ринок с*ксуальних послуг діє в Німеччині. Ця країна ще у 2002 році легалізувала інтим за гроші, ухваливши відповідний закон. Таким чином німецька влада гарантувала жінкам, які надають с*ксуальні послуги за гроші, соціальний захист. Тобто із забороненої перетворилась на легальну професію, а працівники ринку інтимних послуг отримують соціальні гарантії, відповідний медогляд та мають медичну страховку та навіть отримують пенсію.
Розмір заробітної плати німецької с*кс-працівниці також регулюється законом — вона не може отримувати за свою роботу менше, ніж це встановлено законом. До того ж, представники с*кс-індустрії регулярно сплачують податки, з яких наповнюються місцеві бюджети.
Серед інших країн Європи з легальним ринком інтимних послуг окрім Німеччини є Угорщина, Латвія, Голандія. В цих країнах існують гарантії того, що після отримання інтим-послуги кожен с*кс-турист може бути спокійним.
В Угорщині професія прирівняна до "індивідуальної трудової діяльності" та регулюється законами малого бізнесу.
За деякими даними в с*кс-індустрії зараз зайнято близько 15 тисяч осіб. Будапешт довгий час утримував лідерські позиції у списку с*кс-столиць.
У Латвії ще 4 листопада 1998 року кабінет міністрів ухвалив Правила обмеження з надання інтиму за гроші, фактично визнавши цю сферу діяльності легальною професією. Були внесені певні обмеження: всі вони мають бути повнолітніми, мати карту здоров'я, і надавати с*кс-послуги лише у власних або знімних житлових приміщеннях.
Як результат, у Латвії дуже багато так званих "індивідуалок". Інтим-послуги надаються або в спеціальних салонах або безпосередньо в гостях у клієнта. Ціни за інтим починаються від 25 латів (близько 30 євро).
У Нідерландах з 2000 року офіційно дозволено відкривати заклади з надання інтиму. Так, у знаменитому на весь світ "Кварталі червоних ліхтарів" в Амстердамі ви можете спокійно вибрати будь-яку фею, що сподобалася, і усамітнитися з нею.
Вартість таких послуг досить висока – від 100 євро за годину. В іншій с*кс-столиці Голландії – Роттердамі можна також знайти с*кс на будь-який смак, варто лише прогулятися вулицею Keileweg.
Якщо підрахувати, то загальний світовий річний масштаб ринку інтимних послуг становить приблизно 186 мільярдів доларів на рік.
У тих країнах, де с*кс-бізнес є легальним і вважається законним видом економічної діяльності, багато громадян самі
обирають для себе с*кс-роботу. Жінки та чоловіки роблять усвідомлений вибір, згідно з
яким хочуть або не хочуть займатися цім напрямком діяльності в силу різних причин.
Вибір на користь роботи на ринку інтимних послуг або на будь-якому іншому ринку – це усвідомлений вибір людини, який можна охарактеризувати таким прислів’ям – «риба шукає де глибше, а людина – де краще».
В свою чергу Верховна Рада нашої країни мусить визначити основні напрями державної політики регулювання у сфері інтиму та діяльності с*кс-закладів. Це дозволить надавачам інтиму за гроші заробити собі на пенсію та перестати притягати людей до відповідальності за те, що вони так розпоряджаються своїм власним тілом. Крім того, отримувати з цієї діяльності певні податки задля наповнення державного бюджету та й загалом захистити всіх учасників сфери інтим-послуг.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию общество, путешествия
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Чи потрібна легалізація проституції в Україні?
Чи потрібна легалізація проституції в Україні? 
Перейти к объявлению: Легалізація проституції. За чи проти?
Легалізація проституції. За чи проти?1 грн.