Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Ворожіння Рівне. Допомога екстрасенса Еліна Вангель.

Это объявление устарело. Оно более не актуально.


Ворожіння на гральних картах, на Таро чи на Ленорман. Зняття всіх видів магічних, негативних дій. Пошук пропавшої людини по маятнику (таким же чином можна дізнатися жива людина, котра цікавить вас чи померла, як давно). Розкриття заблокованих шляхів. Постановка захисту на клієнта, його сім'ю, кохану людину або на бізнес, й дім. Передбачення як по фото, так і без. Ціни договірні, залежать від кожного, індивідуального випадку, сили та давності негативу. Знижки для нових клієнтів. Уточнюйте особисто у Еліни Вангель через її сайт elinavangel.blogspot.com (для цього відкрити чат, який називається "Задати питання", заповнити свої особисті данні, пройти капчу, а конкретно перевірку "Я не робот" і натиснути "Відправити"). Єлектронна пошта: elinavangel ukr.net Писати можна цілодобово. Скайп: elinavangel. Єліна Вангель вміє знімати порчу вичіткою, віджигом свічки, викатуванням яйцем, відливками на воск, древнеслав'янською магією наузи, змусить людину, яка заборгувала вам, повернути гроші. Відчепитися від вас, забути і більше не перетинатися з вами, якщо річь йде про нав'язливого шанувальника, чи ворога, чи колишнього чоловіка, який старанно псує життя і так далі.

Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Допомога екстрасенса. Магічна допомога oнлайн.
Допомога екстрасенса. Магічна допомога oнлайн. 
Перейти к объявлению: Ворожіння онлайн. Зняття порчі. Допомога екстрасенса.
Ворожіння онлайн. Зняття порчі. Допомога екстрасенса. 
Перейти к объявлению: Допомога екстрасенса. Магічна допомога онлайн.
Допомога екстрасенса. Магічна допомога онлайн. 
Перейти к объявлению: Допомога екстрасенса особистий прийом.
Допомога екстрасенса особистий прийом.1 грн. 
Перейти к объявлению: Магічна допомога. Ворожіння. Обряди. Привороти. Допомога екстрасенса. Магічна допомога онлайн. Допомога мага. Приворот
Магічна допомога. Ворожіння. Обряди. Привороти. Допомога екстрасенса. Магічна допомога онлайн. Допомога мага. Приворот100 грн.