Объявления kievboard.comАвто. Мото. ТранспортЛегковые автомобилиОбъявление Страбен Установка Автозвуку в Черкасах, заміна магнітоли та мультимедіа
Авто. Мото. Транспорт
    Легковые автомобили
    Грузовые автомобили
    Мотоциклы, мопеды
    Автобусы
    Прицепы
    Автотранспорт
    Спец-, cельхозтехника
    Запчасти, аксессуары
    Автоуслуги
    Обмен
    Аренда/Прокат авто
    Яхты, катера, лодки
    Велосипеды
    Разное
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Страбен Установка Автозвуку в Черкасах, заміна магнітоли та мультимедіа

Предыдущее объявление Следующее объявление
Черкассы и область / Украина

Страбен Установка Автозвуку в Черкасах, заміна магнітоли та мультимедіа - изображение 1
Страбен Установка Автозвуку в Черкасах, заміна магнітоли та мультимедіа - изображение 1Страбен Установка Автозвуку в Черкасах, заміна магнітоли та мультимедіа - изображение 2
Цена: 2 003 грн.

Автомагнітолу в машині змінюють через кілька причин: щоб покращити звук, підвищити можливості мультимедіа, замінити стару (застарілу) магнітолу, якщо така встановлена.
Автомагнітоли, які встановлюють ще на заводі, не завжди слабкі з хорошими звуковими якостями. Сучасні моделі відомих фірм з типорозміром 1 din, на які її можна замінити відрізняються покращеною схемотехнікою, якісним запчастинами та більш професійною збіркою. Звучання, яке виробляє фірмове обладнання, більш насичене і точне.
Моделі 2 din мають великий кольоровий екран і мають більш широкі можливості: перегляд відео, доступ до інтернету і т.д. Звукові якості залежать від вартості - що дорожче, то краще.
Процесорні - мають найкращі можливості, їх використовують в акустичних системах. Вони вважаються найдорожчими, straben.ck.ua мають можливість підключення шести каналів для акустики. Їх установка має проводитися фахівцями.
Ми здійснюємо заміну Автозвуку в Черкасах.
Відбувається це так:
Насамперед від'єднуються фішки коси аудіопристрою від загальної коси проводів. Для того, щоб зберегти проводку, застосовують спеціальний ISO-адаптер. Його необхідно вибирати, спираючись на марку та модель самого автомобіля. За допомогою ісоадаптера можна спокійно встановлювати автомагнітолу.
При монтуванні аудіо обладнання іншого розміру потрібно буде купити спеціальну заглушку - перехідну рамку. Вона дозволяє приховати діри між консоллю та аудіопристроєм. Вибираючи цю деталь, варто спиратися на модель авто.
Підключення магнітоли типорозміром 2 din відбувається з виведенням отвору для usb бардачок. Також необхідно підібрати перехідну рамку та закріпити антену GPS.
Штатний програвач встановлювати набагато простіше, тому що вона підходить за розмірами, їй не потрібний ісоадаптер. Її можна підключити до штатної фішки за лічені секунди. Установка саме такої автомагнітоли краща ще й тому, що зберігаються попередні функції і не порушується робота автомобіля straben.ck.ua їх комплектацію можуть входити: пульт, кілька usb конекторів, порт під аукс, модем та ін.
У Черкасах на нашому СТО можна встановити такі елементи автозвука: автоакустика, сабвуфери, автоматичний підсилювач звуку, звукові процесори.

Телефон: 0983121250
Автор объявления: straben

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Легковые автомобили
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Айхен Газ на авто
Айхен Газ на авто1 000 грн. 
Перейти к объявлению: Айхен Газ на авто Канів
Айхен Газ на авто Канів1 500 грн. 
Автосигнализации 
Audi A6, ‘97г., 2.6l V-6 цилиндр+ газ 10 000$ 
GSM Сигнализации