Объявления kievboard.comПокупка/ПродажаКрасота и здоровьеОбъявление Босвелія Boswellia Serrata NSP - для судин, суглобів та кісток
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
    Все для дома
    Все для офиса
    Продукты питания
    Мебель
    Одежда
    Обувь
    Аксессуары
    Косметика и парфюмерия
    Ювелирные изделия
    Все для свадьбы
    Красота и здоровье
    Детский мир
    Спорт, отдых
    Компьютерный мир
    Мобильные телефоны
    Электроника и техника
    Мир музыки
    Книги, журналы
    Коллекции и искусство
    Домашние животные
    Растения
    Опт и мелкий опт
    Строительные товары
    Сантехника
    Сырье, материалы
    Станки, оборудование
    Продам/Куплю бизнес
    Отдам/Приму даром
    Обмен
    Разное
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Босвелія Boswellia Serrata NSP - для судин, суглобів та кісток

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Босвелія Boswellia Serrata NSP - для судин, суглобів та кісток - изображение 1
Босвелія Boswellia Serrata : протизапальна дія; допомагає організму відновлювати пошкоджені кровоносні судини та мікроциркуляцію; полегшує доступ крові до запалених суглобів та тканин, що забезпечує живильну підтримку опорно-рухового апарату.
Що таке Босвелія?
Boswellia Serrata – це дерево, що росте у гірських районах Індії. Смола цього дерева містить звані босвеллієві кислоти, які разом з іншими п'ятиядерними тритерпеновими кислотами є активними компонентами босвелії.
З давніх-давен босвеллія високо цінувалася за її протизапальні властивості.
В Індії босвелію називають борцем із запаленнями.
Для судин, суглобів та кісток:зазнаючи значних навантажень (підйом ваг, спорт), опорно-руховий апарат людини постійно потребує поживної підтримки. Різні захворювання опорно-рухового апарату протікають на тлі запальних процесів у суглобах. Босвелія має виражену протизапальну дію; сприяє зміцненню та відновленню стінок судин, полегшуючи тим самим доступ крові до вогнищ ушкодження, пом'якшує ознаки запалення при артритах.
До складу входять 15 компонентів, у тому числі 5 екстрактів (мирри, босвелії, паедерії, прутняка, пажитника сінного), поєднання яких забезпечує живильну підтримку опорно-рухового апарату та має протизапальну дію.
Протизапальний ефект: Механізм дії босвелії заснований на блокуванні синтезу лейкотрієнів і також аналогічний дії нестероїдних протизапальних препаратів (НПЗП), з єдиною відмінністю - босвелія не дає побічних ефектів властивих НПЗП (виявлення слизових, кропив'янка, бронхоспазм та ін.). Пажитник містить сапонін – діосгенін, який значно посилює протизапальний ефект комплексу.
Корінь ашваганди, також як босвелія, відноситься до класичних препаратів індійської школи Аюрведи. Цю рослину також називають індійським женьшенем.
Зменшує больовий синдром.
Додавання Ашваганди до різних артралгічних комплексів допомагає швидше досягти ефекту, значно зменшиться больовий синдром. Крім того, суміш із трав, що мають синергічну дію (селера, бурхавія, сида, айован, якорець, сити, тиноспора), значно підвищують протизапальні властивості комплексу.
Boswellia може прийматись при різних запальних захворюваннях, але найбільший клінічний досвід отримано при лікуванні:
остеохондрозів, остеоартрозів, артритів, ревматоїдного артриту.
Склад - 1 капсула: Екстракт: мирри (1:5) (Commifora mukul).47,67 мг
босвеллії (1:3) (Boswellia serrata) 33,37 мг , паедерії (1:12), (Paederia foetida) 28.61 мг, прутняку (1:5) (Vitex negundo) 28,61 мг, пажитника сінного (1:10) (Trigonella foenum-graecum) 9,47 мг, Корінь ашваганди (Withania somnifera) 61,99 мг, Корінь сассапарил (Smilax china) 38,13 мг, Кора холарбени (Holarrbena antidysenterica) 28 ,61 мг. Суміш з трав 133,5 мг. Селера пахучий (Apium graveolens). Бурхавія дифузна (Boerhaavia diffusa). Сіда серцелиста (Sida cordifolia). Айован (Trachyspermum ammi). Якірці стелиться (Tribulus terrestris).Сити кругла (Cyperus rotundus). Тиноспора серцелиста (Tinospora cordifolia)
Застосування: як БАД дорослим та дітям старше 12 років по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі. Тривалість прийому 1 місяць. Зберігати у сухому, прохолодному місці. Протипоказання : Босвеллія при великій кількості корисних властивостей практично позбавлена ​​побічних ефектів і протипоказань. Препарати на її основі практично не викликають алергічних реакцій організму, їх вживання не рекомендується лише у разі індивідуальної непереносимості якогось із складових компонентів, а також під час вагітності, годування груддю та дітям віком до 12 років. У будь-якому випадку, оскільки препарати на основі босвеллії є засобом нетрадиційної медицини, перед початком курсу рекомендується проконсультуватися з фахівцем, щоб підібрати відповідне дозування, тривалість курсу і переконатися, що лікування не завдасть шкоди організму. Також консультація необхідна у разі наявності одного з таких захворювань: псоріаз; вітіліго; хвороба Паркінсона; системний вовчак; розсіяний склероз; онкологічні захворювання.
Так як у цих випадках захисні сили організму на спаді, а сам він ослаблений, правила та дозування препаратів на основі босвеллії або її смоли можуть відрізнятись від звичайних.
Форма випуску: 100 капсул по 415 мг. Вага брутто: 80,8.
Ця продукція не є препаратом медичного призначення.
Ціна Boswellia Serrata на сайті вказана орієнтовна. Товар відправляється з центрального складу Компанії та може змінюватися щодня залежно від курсу. Точну ціну Будь ласка уточнюйте при замовленні !
Ви можете придбати Босвелію Boswellia Serrata також з дисконтною знижкою після реєстрації в Компанію. Компанія міжнародна. Склади знаходяться у різних країнах світу. До Ваших послуг – безкоштовна реєстрація в компанію в Україні та інших країнах для придбання товарів з дисконтною знижкою. Доставка по Україні Новою Поштою.

Телефон: +380681993092
web адрес: https://company82.ua.market/product/5911026-bosveliya-boswellia-serrata.html
Автор объявления: Альона Нечипоренко

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Красота и здоровье
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Форстео Турция, Forsteo Туреччина100 грн. 
Перейти к объявлению: Діодний лазер для лікування судин Star Vein mini
Діодний лазер для лікування судин Star Vein mini 
Перейти к объявлению: Діодний лазер для лікування судин Star Vein
Діодний лазер для лікування судин Star Vein 
BEMER Pro Set - для реабілітації та лікування4 173 € 
Зомета Турция, Zometa Туреччина, Золедроновая кислота100 грн.