Объявления kievboard.comПокупка/ПродажаПродам/Куплю бизнесОбъявление Мережа магазинів брендового чоловічого одягу та розкручений інтернет-магазин
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
    Все для дома
    Все для офиса
    Продукты питания
    Мебель
    Одежда
    Обувь
    Аксессуары
    Косметика и парфюмерия
    Ювелирные изделия
    Все для свадьбы
    Красота и здоровье
    Детский мир
    Спорт, отдых
    Компьютерный мир
    Мобильные телефоны
    Электроника и техника
    Мир музыки
    Книги, журналы
    Коллекции и искусство
    Домашние животные
    Растения
    Опт и мелкий опт
    Строительные товары
    Сантехника
    Сырье, материалы
    Станки, оборудование
    Продам/Куплю бизнес
    Отдам/Приму даром
    Обмен
    Разное
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


Мережа магазинів брендового чоловічого одягу та розкручений інтернет-магазин

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Мережа магазинів брендового чоловічого одягу та розкручений інтернет-магазин - изображение 1
Продаємо діючий, стабільний налагоджений бізнес, з орендою або продажом власних приміщень у м. Львів та викупом або товарним кредитом на колекції брендового одягу в магазинах.


Про бізнес


Рітейл брендового чоловічого класичного та casual одягу, взуття та аксесуарів у середньому+ та високому сегменті ринку по всій Україні. Всі бізнес-процеси налагоджено та відпрацьовано, фінансові потоки стабільні, соціальний капітал хороший. Є 5 магазинів у м. Львів та Київ + інтернет-магазин в топі пошуку.

Є домовленості з офіційними диллерами в Україні та з представниками брендів в Німеччині, кожного року закуповуються нові колекції, та на залишках є товари попередніх років. Також є близько 10 брендів партнерських товарів в інтернет-магазині. Передаємо також контакти та домовляємося для покупця про подальші закупівлі товару в офіційних іноземних та українських представників.

Канали продажу


Бізнес з самого початку почав давати значні обороти при високій маржинальності. Зараз це 5 магазинів, 4 у м. Львів (центральна частина міста), та 1 у м. Київ, це власні приміщення та орендовані на довготривалий період площі в торгових центрах. Відвідуваність магазинів на рівні від 30 до 100 чол. за день по кожному (високий сегмент), коефіцієнт конверсії від 4,3% до 22%, в різних магазинах. Штат – 16 якісних продавців-консультантів, 4 з яких працюють більше 10 років в компанії.

Також працює інтернет-магазин з відвідуваністю понад 300 тис. чол. та майже 1,5 млн сторінок за рік (вересень 2017-вересень 2018), конверсія 0,73%, приріст відвідуваності порівняно з минулим роком 31%. Активно просуваються сторінки в фейсбук та інстаграм, створені чат боти для розсилок, відбуваються продажі та переходи на сайт із соц. мереж.

Маркетинг


Сайт в топі пошуку за більше ніж 30 ключовими словами, основний канал - SEO, в меншій мірі контекстна реклама та закупка посилань (вкладаючи 2-3 тис./міс. в контекстну рекламу – можна збільшити відвідуваність і оборот до 30%-40%), також використовується динамічний ремаркетинг, фейсбук ремаркетинг (Pixel), email/смс/чат-бот розсилки по загальній базі близько 10 000 напрацьованих власних контактів. Також 2-3 рази в рік запускаються більш масштабні рекламні кампанії з відеобордами, в бізнес-центрах та фітнес-центрах, в торгових центрах, радіо, масштабні кампанії в соц. мережах і т.д.

Виготовлено всю необхідну брендовану продукцію: дорогі вивіски, паперові та поліетиленові пакети 15 тис.+, коробки 2000+, скотч, візитки, картки лояльності, сертифікати, буклети до них та ін., розроблено автоматизовану програму лояльності.

Фінанси


Оборот 2016р.: 9 млн.грн.
Оборот 2017р.: 12 млн.грн.
Кредитні зобов’язання погашені, заборгованостей немає.

Чому це вигідно?


Бізнес не має прямих конкурентів на ринку e-commerce, в цьому ж сегменті діють 3-4 конкуренти які займаються виключно casual одягом, або в більшій мірі взуттям, також у вищих і нижчих цінових категорія, тому розвиток в цій ніші передбачає збільшення прибутку на 40-50% протягом року при вкладеннях від 30-40 тис. у.о.

Мережа магазинів є дуже відомою у м. Львів, тому що заснована в 1998 році, та навіть не вкладаючи значних коштів в просування, можна працювати з постійними клієнтами та отримувати стабільний оборот.

Покупку бізнесу можна оформити частинами, або одразу; з орендою або викупом власної нерухомості; з товарним кредитом або викупом товару, який продається по закупочній вартості (ринкова вартість значно вища враховуючи навіть діючі знижки).

Також пропонуємо управлінську, маркетингову чи загальну інформаційну підтримку протягом 30-40 днів з моменту покупки.

Телефон: +380664482098
web адрес: bizrating.com.ua/catalog/6076/index.html

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Продам/Куплю бизнес
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Продам інтернет магазин по продажу годинників
Продам інтернет магазин по продажу годинників2 400 $ 
Перейти к объявлению: Українська соціальна мережа "Друзі"
Українська соціальна мережа "Друзі"12 000 грн. 
Перейти к объявлению: Українська соціальна мережа "Друзі"
Українська соціальна мережа "Друзі"500 грн. 
Перейти к объявлению: Українська соціальна мережа "Друзі"
Українська соціальна мережа "Друзі"600 $ 
Перейти к объявлению: Ліквідація магазину одягу у Польщі, продаємо меблі і комплект обладнання
Ліквідація магазину одягу у Польщі, продаємо меблі і комплект обладнання4 400 €