Объявления kievboard.comПокупка/ПродажаРазноеОбъявление ТОВ "Спілка пекарських центрів"
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
    Все для дома
    Все для офиса
    Продукты питания
    Мебель
    Одежда
    Обувь
    Аксессуары
    Косметика и парфюмерия
    Ювелирные изделия
    Все для свадьбы
    Красота и здоровье
    Детский мир
    Спорт, отдых
    Компьютерный мир
    Мобильные телефоны
    Электроника и техника
    Мир музыки
    Книги, журналы
    Коллекции и искусство
    Домашние животные
    Растения
    Опт и мелкий опт
    Строительные товары
    Сантехника
    Сырье, материалы
    Станки, оборудование
    Продам/Куплю бизнес
    Отдам/Приму даром
    Обмен
    Разное
Услуги
Работа
Знакомства
Разное
 


ТОВ "Спілка пекарських центрів"

Предыдущее объявление Следующее объявление
Киев и Область / Украина

ТОВ "Спілка пекарських центрів" - изображение 1
ТОВ "Спілка пекарських центрів" - компанія, створена в 2007 році, шляхом об'єднання десяти великих підприємств дистриб'юторів з різних регіонів України для забезпечення виробників сировиною найвищої якості за найкращими цінами. Вся торгова і маркетингова діяльність компанії підпорядкована меті - бути найкращими партнерами для наших споживачів.



Щорічна участь у міжнародних виставках і семінарах трансформувало нас в одного з великих імпортерів сировини від провідних виробників більш ніж з 20 країн світу! Постійний розвиток і рух вперед міцно закріпили за нами статус лідера в ринковому сегменті серед постачальників кондитерської та хлібопекарської сировини і групи товарів HoReCa.



Важливою діяльністю ТОВ "Спілка пекарських центрів" є контроль якості товару, постійна інформаційна і технологічна підтримка партнерів. Багаторічний досвід і величезний запас знань дозволяють нам регулярно проводити навчальні семінари і тренінги, які допомагають клієнтам досягати успіхів і освоювати нові напрямки та рецептури в кондитерському і хлібобулочному виробництві. Приділяючи велику увагу розвитку співпраці з українськими виробниками, ми визначаємо напрямки і спільно розробляємо продукти безпосередньо для наших клієнтів.



Даний інтернет-магазин був розроблений з метою забезпечення високоякісного сервісу та оперативності поставок, так як наші представництва територіально розташовані по всій території України. Штат кваліфікованих фахівців піклується про якість і оперативність доставляємої продукції. Досвідчені технологи, які володіють великим запасом знань і досвідом в розробці рецептур, завжди готові прийти на допомогу в підборі сировини, складанні калькуляції продукції та навчанні персоналу.



Компанія ТОВ "Спілка пекарських центрів" ввела в експлуатацію власні логістичні центри для поліпшення умов зберігання продукції, оптимізації строків поставок споживачеві і мінімізації витрат на доставку.



Всі ці якості - запорука головних переваг, які ще раз підтверджують факт, що ТОВ «Спілка пекарських центрів» - це надійний партнер, який гарантує надійність і ефективність на всіх етапах співпраці.

Телефон: 0970988399
web адрес: delgusto.ua/ua

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию Разное
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Під замовлення світільники лофт ручної роботи
Під замовлення світільники лофт ручної роботи1 500 грн.