Объявления kievboard.comЗнакомствалёгкие отношенияОбъявление Вплив легалізації проcтитуції на охорону здоров'я
Авто. Мото. Транспорт
Недвижимость
Покупка/Продажа
Услуги
Работа
Знакомства
    дружба
    он ищет её
    она ищет его
    он ищет его
    она ищет её
    лёгкие отношения
Разное
 


Вплив легалізації проcтитуції на охорону здоров'я

Предыдущее объявление Следующее объявление
Вся Украина / Украина

Вплив легалізації проcтитуції на охорону здоров'я - изображение 1
Легалізація ескорт послуг призведе до позитивних змін у політичному, економічному та соціальному розвитку нашої держави. Після того як законопроект вступить у силу, українське суспільство збільшить надходження до бюджету держави, установить соціальний та правовий захист робітників, що працюють в інтимному бізнесі і найголовніше, що такий законопроект може значно покращити стан охорони здоров'я у суспільстві.
Запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу та інфекції, що передаються статевим шляхом – це одна з головних причин, чому так важливо легалізувати інтимні послуги в нашій країні, легалізація ескорт послуг в Україні, за рахунок контролю за наданням цих послуг, значно знизить цей показник захворюваності.
Дістати венеричний букет найчастіше можна на окружних трасах, де ціна задоволення найнижча. Медичних книжок або довідок про здоров’я у працівників ескорту, які надають сексуальні послуги на узбіччі немає, як і нема гарантій, що робітники агенцій з надання сексуальних послуг регулярно проходять медогляд. І якщо ж деякі роботодавці час від часу перевіряють здоров’я своїх підопічних, то за здоров’ям клієнтів навряд хтось переймається.
Як показує практика, країни, що легалізували ескорт послуги мають змогу слідкувати за робітниками та вимагати від них виконувати всі норми та правила з урегулювання робочого процесу інтимного бізнесу, що встановила держава. Ось не повний список держав, що легалізували цей бізнес: Нідерланди, Німеччина, Данія, Швейцарія.
У цих країнах встановлений повний контроль над дотриманням всіх норм санітарно-гігієнічного режиму, починаючи від працівника та закінчуючи його робочим місцем. І те і інше повинно відповідати встановленим правилам, що прописані в законі кожної з цих держав.
Така політика вигідна громадській охороні здоров'я, оскільки легалізація ескорт послуг робить працівників доступнішими для профілактичних програм, а також створює умови для швидкого допомоги тим хто захворів.

Телефон: 0971111111

Удалить | Жалоба | Печать

Поделиться с друзьями и подписчиками в соцсетях:
Назад в категорию лёгкие отношения
Предыдущее объявление Следующее объявление
Другие похожие объявления:
Перейти к объявлению: Еро масаж Дніпро
Еро масаж Дніпро 
Перейти к объявлению: Еро масаж у Дніпрі Ego Studio
Еро масаж у Дніпрі Ego Studio 
Лизун 
Перейти к объявлению: Еротичний масаж Дніпро. Еро масаж Дніпро Ego Studio
Еротичний масаж Дніпро. Еро масаж Дніпро Ego Studio 
Перейти к объявлению: Еротичний масаж Київ. Еро масаж Київ Ego Studio
Еротичний масаж Київ. Еро масаж Київ Ego Studio